Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Din IT-sikkerhet - Vårt ansvar!

Tjenester

KONSULENTTJENESTER

Vi forsøker alltid å finne den optimale sammensetning av produkter og tjenester i våre oppdrag og i våre tilbud. Vår fremste oppgave vil alltid være å løse våre kunders behov ved en optimal sammensetning av disse og gjennom dette oppnås også den beste prisen. Gjennom vår kompetanse og erfaring fra tidligere prosjekter vil vi kunne ta på oss oppgaven som prosjektledere og sørge for en god og sikker bygging av den nye IT-installasjonen, i tillegg til normale konsulent/ rådgivningsoppdrag.

Vi kan gjennomføre og lede prosjektet på oppdragsgivers vegne og sørge for gjennomføringen av prosjektet som prosjektledere.  En slik modell, i forhold til en totalentreprise, sikrer også at dere hele tiden har 100 % kontroll på alle prosesser. Alle forhold er åpne og lokale leverandører gis oppdrag der de er konkurransedyktige, samt at oppdragsgiver til enhver tid har den fulle og hele kostnadsoversikten.

Trenger du hjelp?

TILSTANDSRAPPORT

For å gi bedriften en enkel og lettfattelig tilstandsrapport for den fysiske sikkerheten gjennomføres en befaring av IT-installasjonene og undersøkelsen tar bl.a. for seg følgende områder:

Þ Skallsikring.

Þ Rack og installasjonsgulv.

Þ Brannslukking.

Þ Klimakontroll.

Þ Elektroinstallasjon inkludert reservedrift og nødstrøm.

Þ Generelle forhold.

Undersøkelsen gjennomføres som et intervju, en fysisk befaring og dokumenteres i en enkel, skriftlig rapport med anbefalinger om tiltak.

Undersøkelsen gjennomføres etter avtale og den er 100 % uforpliktende når det gjelder ethvert fremtidig samarbeide.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn