Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Din IT-sikkerhet - Vårt ansvar!

Om oss

Secure IT Environment AS er en kompetanseorganisasjon innenfor området fysisk datasikkerhet basert på optimalt samspill mellom produktspesialister, teknologi og designere. Selskapet ble etablert høsten 2001, og eiere og ansatte har lang og god erfaring fra fagområdet.

Secure IT Environment AS er forhandlere i Norge for Remtech Nordic AS og er sertifisert leverandør av ModuSec modulære IT-rom for skallsikring.

Secure IT Environment AS er en 100% uavhengig leverandør. Vi forsøker derfor alltid å finne den optimale sammensetning av produkter og tjenester i våre oppdrag og i våre tilbud. Vår fremste oppgave vil alltid være å løse våre kunders behov ved en optimal sammensetning av disse og gjennom dette oppnås også den beste prisen. Gjennom vår kompetanse og erfaring fra tidligere prosjekter vil vi kunne ta på oss oppgaven som prosjektledere og sørge for en god og sikker bygging av den nye IT-installasjonen.

Vi har gjennomført og levert utstyr til mange installasjoner i Norden, bl.a. for Digiplex, Green Mountain Data Centre, DONG Energy, IBM, Tele og IT-styrelsen, Oticon, Lejerbo, Integrasjonsministeriet, Europeiske forsikring, NSB Data/Arrive, TeleComputing, VIA-Gruppen, Uloba BA, Kriminalomsorg i Frihet IT, IKOMM, Ski Kommune, ITAS, Østfold Fylkeskommune, CGG Veritas, YIT, Norsk Tipping, Jernbaneverket, Høgskolen i Buskerud og Vesfold, Midtnett Buskerud, Sykehuspartner med fl.

Vi samarbeider med selskaper som Siemens Cerberus, Technor, Tyce Wormald, Brannslokkesystemer AS, Ca-Nor Kjøleindustri AS, Friganor AS, PowerNor AS, Pon Power AS, Lyspunktet, Securitas, Leteng, Klimax AS, YIT med fl.

Ved å velge Secure IT Environment AS som din samarbeidspartner får du tilgang til spisskompetanse og helhetlig tenkning, enten det handler om en analyse eller rapport, behov for spesielle produkter for sikring av dine IT-installasjoner eller en komplett løsning der vi bygger et fysisk sikkert stormaskinmiljø fra gulv til tak.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn