Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Din IT-sikkerhet - Vårt ansvar!

Shelter - Skallsikring

ModuSec® - Modulært, brann- og vannsikkert system for virksomhetens serverrom.

Rask, ren og kostnadseffektiv bygging av datarom i enhver størrelse, innendørs i en eksisterende bygning eller utendørs med beskyttende tak, for et sertifisert nivå nødvendig for beskyttelse av elektronikk og lagringsmedia. Modularitet sikrer muligheten for fremtidig utvidelse eller flytting. Flere tilgjengelige nivåer for High Security standarer for beskyttelse mot innbrudd og skader forårsaket av eksplosjoner.

Secure IT Environment AS er forhandler for Remtech Nordic (RCS), som designer, produserer og installerer ModuSec® IT rom i samarbeid med sine forhandlere og partnere i hele Europa og Russland.

ModuSec er det naturlige skallsikringsproduktet for alle med 7/24/365 krav til tilgjenelighet og er den perfekte løsning for byggin av:

Skreddersydd Shelter.

Vi leverer skallet som beskytter datamskinene dine fra skader forårsaket av bran/varme, vanninntrengning og innbrudd. Skallet leveres komplett med belysniong og datagulv og brann- og vannsikre kabelgjennomføringer.

Vi leverer også motorstyrte spjeld i samme klassifisering for styring av inn- og utluft, samt ovvertrykksventilasjon for gassbaserte slukkesystemer.

Skallet kan leeres med flere, testede og sertifiserte nivåer for innbruddsikkerhet og er det eneste modulære systemet som kan leveres ned beskyttelse mot skader forårsaket av utvendige eksplosjoner.

Kontakt oss for nærmere informasjon.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn